Welkom bij Broekema Sierbestrating

Broekema Sierbestrating is ontstaan uit Broekema Wegenbouw. Als wegenbouwer in de stad Groningen werden we steeds vaker gevraagd door particulieren voor de aanleg van een oprit of terras. Vanzelf kwam daar de vraag naar levering van bestratingsmaterialen bij. Toen de vraag het stadium van de grindtegel ontsteeg en de gekleurde klinkers en de cobblestones hun intrede deden, werd besloten tot het oprichten van Broekema Sierbestrating bv. Hierdoor hebben Koos Bakker en zijn medewerkers zich sinds de jaren negentig volledig toe kunnen leggen op de advisering bij de verkoop van bestratingsmaterialen.

Broekema Siertuin

In de loop der jaren is er een royale siertuin ontstaan, waar op showborden zeer veel materialen in alle beschikbare kleuren en formaten te zien zijn. Broekema Sierbestrating onderscheidt zich doordat wij niet gebonden zijn aan één leverancier, maar de beste producten van vele leveranciers laten zien en kunnen leveren.

De laatste jaren heeft de verkoop via internet een grote vlucht genomen. Ook hier kunnen we ons nog steeds onderscheiden met een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en betrouwbare levering.

Website

Op deze website willen wij u graag kennis laten maken met ons uitgebreide aanbod. Daarnaast tonen we op onze pagina Tips & Adviezen een schat aan informatie over tal van zaken waarmee u te maken krijgt bij de inrichting van uw tuin.

Broekema Sierbestrating , voor AL uw bestratingsklussen! Van groot tot klein!
Broekema Sierbestrating , voor AL uw bestratingsklussen! Van groot tot klein!
Broekema Sierbestrating , voor AL uw bestratingsklussen! Van groot tot klein!

Contact Gegevens

Broekema Sierbestrating B.V.
Peizerweg 148a
9727 AR Groningen

Telefoonnummer: (050) 525 28 86

Email: info@broekemasierbestrating.nl

X